Dan Brown bij College Tour

De Amerikaanse bestseller-auteur die amper in de openbaarheid verschijnt, maakt binnenkort een uitzondering voor zijn Nederlandse fans. Dan Brown is woensdag 8 januari te gast bij de opnames van het programma College Tour. De schrijver krijgt een stortvloed aan vragen over zich heen van presentator Twan Huys en van de studenten die in het Rijksmuseum in Amsterdam aanwezig zijn.

Brown brak in 2004 internationaal door met zijn thriller De Da Vinci Code. Hiervan zijn ruim 81 miljoen exemplaren van verkocht. Vervolgens was iedereen laaiend enthousiast, over het nieuws dat er een film van gemaakt werd. In 2006 ging deze boekverfilming in première. Dit was een regelrechte kaskraker. Zijn boeken Bernini Mysterie en Inferno vliegen nog steeds over de toonbank. De Bernini Mysterie is ook verfilmd en nu kan het derde deel natuurlijk niet uitblijven.

Helaas is het niet meer mogelijk om de opnames van College Tour bij te wonen. Binnen no-time waren alle beschikbare plaatsen vol. De studenten die in de zaal zitten, hebben allemaal een vraag ingestuurd, die ze graag aan Dan Brown willen stellen. Ben je benieuwd naar deze vragen? Stem dan vrijdag 7 februari je televisie af op Nederland 3.

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *