Kijk uit naar de Grisha-trilogie

Ben je een fantasy-fanaat? Dan kan jouw zomer niet meer stuk. Uitgeverij Blossom Books heeft namelijk de Nederlandse vertaalrechten van een succesvolle young adult-serie op de kop getikt. Deze zomer verschijnt de Grisha-trilogie in de Nederlandse boekhandels. Deze boekenreeks wordt vergeleken met eerdere hitseries als Game of Thrones en Lord of the Rings.

Het verhaal speelt zich af in het oude Rusland en gaat over Alina en Mal. De twee worden omgeven door vijanden en monsters die azen op mensenvlees. Alina gaat naar het koninklijk hof en wordt daar opgeleid als lid van de Grisha. Dit is de magische elite waarvan de mysterieuze Darkling de leider is. Hoe langer ze traint bij de elite, des te meer ze te weten komt over de geheimen rondom de Grisha…

De spannende trilogie van Leigh Bardugo werd in korte tijd is zo goed ontvangen door de lezers, dat de filmrechten nu al verkocht zijn. De producer van Harry Potter, David Heynman, heeft de taak gekregen om er een spectaculaire film van te maken. Wanneer de film in de bioscopen draait, is nog niet bekend. Maar tot die tijd kun je dus wel alvast uitkijken naar de papieren versie van het verhaal!

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *