Vals in de bios!

Het gaat goed met de boekverfilmingen van Nederlandse young adult-boeken. Eerder las je al op Young Adult Books dat Stuk van Judith Visser deze zomer in de bios te zien is. Er is nu nog een titel bekend gemaakt die dit jaar verfilmd wordt! De jeugdthriller Vals van Mel Wallis de Vries kun je in 2015 op het witte doek zien.

Vals gaat over vier vriendinnen die een weekendje naar de Ardennen gaan. Ze zitten lekker warm in hun gehuurde vakantiehuisje, dat in een sneeuwstorm terechtkomt. Hierdoor sneeuwt het huisje in en kunnen de meiden geen kant op. Dan valt ook nog eens de elektriciteit uit en begeeft het mobiele netwerk het. In eerste instantie vinden de vriendinnen het grappig, maar de sfeer verandert al snel. Na een ruzie is Kim nergens te bekennen. Vervolgens verdwijnt Feline. Abby en Pippa gaan op onderzoek uit en zien ze vanuit het raam een bloedspoor in de sneeuw. Wie wil de vier van elkaar scheiden? En waarom?

Eind van het jaar beginnen de opnames van deze spannende film. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom deze film? Houd dan de speciale Facebook pagina van Vals goed in de gaten. Daar lees je wanneer de audities zijn en kun je je wellicht wel opgeven voor een figuranten rol!

Delen

4 reacties

  1. Nandinie

    super leuk ! alleen kan je nog auditie doen voor een rol of laten ze dat ook later in het jaar weten ?
    Zoja waar dan ?xNandinie

  2. claudia

    Hai Nadine,

    Als je op de link in het nieuwsbericht klikt, kom je op de facebookpagina van Vals/defilm uit waar je helemaal op de hoogte wordt gehouden van de film en de audities.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *