Tim Rooyers


Naam: Tim Rooyers
Leeftijd: 21 jaar
Opleiding: Accountancy
Woonplaats: Heemskerk
Schrijft recensies omdat: Lezen en schrijven beide passies van mij zijn. Door lezen kom ik na een hectische dag weer heerlijk tot rust en kan ik mij even in een andere wereld wanen. Het schrijven van recensies is dan erg leuk, doordat je na het lezen nog eventjes duikt in de wereld van het boek en echt de tijd neemt om je mening te vormen.
Favoriete boek: Er zijn zat boeken die het lezen waard zijn, maar er zijn er ook een paar die je echt moet lezen. Uiteraard de Harry Potter-serie, maar ook De Test van Joelle Charbonneau vind ik echt een must-read. Gebroken van Jennefer Mellink en De weeffout in onze sterren van John Green mag je ook niet op de plank laten staan.
Beste boekverfilming: Een boekverfilming valt eigenlijk altijd tegen, maar ik vind dat The Fault in Our Stars extreem goed verfilmd is. Heel dicht bij het boek gebleven.
Goede plek om te lezen: In de trein kan ik echt fijn lezen, maar ook ‘s avonds op de bank is het heerlijk wegdromen met een boek.
Leest het liefst: fantasy, thrillers en (stiekem) ook chicklits.
Allergrootste droom: Ik zou graag een enorm succes willen maken van mijn eigen blog, www.killingmydarlings.nl, en ook een boek uit laten brengen. Uiteraard gecombineerd met een baan als accountant!

Delen

Over de auteur

Lees meer over Tim in zijn paspoort.

Bekijk alle artikelen van Tim

2 reacties

 1. Charlotte

  Leuk Tim, ik ben benieuwd naar alle recensies 😉 Ik ben ook een grote leesfan, dus wie weet haal ik wat tips van deze site. Succes!

  Groet,
  Charlotte

 2. heather

  heey tim, jij weet vast wel een paar leuke boeken voor mij. ik ben namelijk door al mijn boeken heen! echt leuk dat je dit doet.

  groetjes heather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *