Winnen: Ik geef je de zon

In het eerste hoofdstuk van Ik geef je de zon maak je kennis met de dertienjarige Noah. Een kunstzinnige jongen die niet zonder zijn schetsboek en tweelingzus Jude kan. Terwijl hij verliefd wordt op zijn buurjongen verleidt zijn knappe zus alle surfdudes. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot hoofdstuk twee.

Vanuit het perspectief van de zestienjarige Jude ontdek je dat de wereld van de tweeling de afgelopen drie jaar op z’n kop heeft gestaan en dat er weinig over is van hun ooit zo hechte band. Hoe dat komt, lees je om en om vanuit beide oogpunten. Elk verhaal kent immers twee kanten.

Het is ongelooflijk hoe schrijfster Jandy Nelson je op het puntje van je stoel houdt door dit verhaal om en om vanuit het oogpunt van de dertienjarige Noah en de zestienjarige Jude te vertellen. Een pageturner die iedereen zou moeten lezen.

De inzendtermijn voor deze prijsvraag is verlopen. De winnaars hebben het boek inmiddels ontvangen.

Delen

7 reacties

  1. Tessa

    Lijkt me echt een heel mooi en bijzonder boek! Ik denk dat het verhaal heel ontroerend is. Ik ben echt een boekenwurm dus ik hoop dat ik hem win!

  2. Nienke

    Hij lijkt me zo gaaf hij staat op mijn read list en ik het zou echt gaaf zijn als ik em ook gwn kan lezen als mijn eigen boek !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *