Winnen: Prijzenpakket Allegiant

Het is weer tijd om af te tellen: vanaf 9 maart draait The Divergent Series: Allegiant eindelijk in de bios. En Young Adult Books mag twee bijpassende prijzenpakketten weggeven!

In het derde deel van The Divergent Series: Allegiant maken Tris en Four kennis met een hele nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren. Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die ze scheidt van Chicago. Dit is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze dus de enige stad ze ooit hebben gekend achter zich laten.

Buiten de muren worden ze opgehaald door een mysterieuze vereniging die zichzelf het Bureau van Genetisch Welzijn noemt. Wanneer Tris en Four horen dat die hun stad willen wegvagen, zetten ze alles op het spel om hun stad te redden. Hoewel je in de boekenserie na drie delen (als je Het verhaal van Four niet meerekent) afscheid moest nemen van Tris en Four, bestaat het laatste deel van de trilogie uit twee films. Na de cliffhanger van Allegiant val je gelukkig dus nog niet in een zwart gat.

Benieuwd naar de boekentrilogie én de verfilming van Allegiant? Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een van de twee prijzenpakketten met twee bioscoopkaartjes, een boekenpakket en een stijlvol linnen Allegiant-tasje!

De inzendtermijn voor deze prijsvraag is verlopen. De winnaars hebben het prijzenpakket inmiddels ontvangen.

Delen

5 reacties

  1. Safaa

    Ik ben echt een Divergent fan! Hoe het verhaal wordt verteld in de film maakt me al meer nieuwsgieriger naar het boek! Ik zou heel graag de prijzenpakket willen winnen en het lijkt me geweldig om eindelijk te beginnen aan de boeken. #fingerscrossed

  2. Xena Alexa

    Dit is geweldig! Ik ben een enorme divergent fan! Ik hoop dat ik win! Dat zou geweldig zijn! #divergent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *