Winnen: Prijzenpakket De 5de golf

Vanaf 28 januari is het zover: dan draait de verfilming van De 5de golf, oftewel The Fifth Wave in de bioscoop. Met in de hoofdrollen niemand minder dan Chloë Grace Moretz (If I stay en Hugo) en Nick Robinson (Jurassic World). Young Adult Books mag vier prijzenpakketten weggeven!

De 5de golf speelt zich op aarde af. Een aantal ‘golven’ teisteren de mensheid. Het begint nog onschuldig wanneer alle elektriciteit uitvalt, maar als bij de derde golf 97 procent van de bevolking sterft, rest er alleen nog leegte.

In het boek volg je Cassie. Ze heeft de derde en vierde golf overleefd. Wanneer de vijfde eraan komt, slaat ze op de vlucht – voor Hen, de wezens die er menselijk uitzien maar het niet zijn. Zij die het land doorkruisen om iedereen te vermoorden die ze tegenkomen. Cassie gelooft dat er maar één manier is om te overleven: door alleen te blijven. Maar dan ontmoet ze Evan Walker, de verleidelijke en mysterieuze vreemdeling die haar enige hoop is om haar vijfjarige broertje te helpen bevrijden, én haar enige hoop om zelf te overleven.

Maar Cassie moet kiezen tussen vertrouwen en wanhoop, tussen verzet of overgave. Tussen leven… en dood.

Benieuwd naar het boek én de verfilming? Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een van de vier prijzenpakketten met twee bioscoopkaartjes en de filmeditie van het boek!

De inzendtermijn voor deze prijsvraag is verlopen. De winnaars hebben het prijzenpakket inmiddels ontvangen.

Delen

10 reacties

 1. Sylvia Jolanda

  Dit soort boeken spreekt mijn 12-jarige zoon zeer aan en ook ik zelf ben een groot fan van dit genre. Ik waag dus graag een kansje.

 2. Safaa

  Het lijkt me echt geweldig om dit te winnen! De actrice Chloë Grace heb ik al in meerdere films gezien. Ik ben benieuwd hoe ze het verhaal in het boek heet over laten komen in de film. Ik kijk ernaar uit! I hope i’ll win!

 3. Anna Rosa

  Wat een leuke prijsvraag. Het lijkt me echt een ontzettend leuk boek en een geweldige film. ik hoop dus dat ik een van de vier ben die wint!

 4. Astrid

  Is mijn reactie goed verstuurd? Want hij gaf aan dat hij niet wilde versturen omdat de code niet goed was en nu zegt ie dat ik al heb meegedaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *