Winnen: Silber 2

Liv Silber heeft nogal wat aan haar hoofd: Hoe kan het dat het roddelblog van de school al haar geheimen kent? Welke duistere gestalte schopt ’s nachts stennis in de eindeloze gangen van de droomwereld? En wat gaat ze doen aan haar onuitstaanbare stiefzusje en sluwe grootmoeder?

Nachtmerries, mysterieuze ontmoetingen en wilde achtervolgingen zijn niet bepaald bevorderlijk voor een goede nachtrust. Het feit dat er zowel overdag als ’s nachts mensen zijn die nog een appeltje met Liv te schillen hebben, maakt het er allemaal niet beter op… Gelukkig heeft ze een aantal hele leuke (lees: knappe) vrienden en Henry die letterlijk de jongen van haar dromen is. Of heeft ook hij iets te verbergen?

Silber. Het tweede boek de dromen | Kerstin Gier | vertaald uit het Duits door Merel Leene | ISBN 978 90 206 7918 2 | € 16,95

Young Adult Books geeft 5 boeken weg van het tweede deel van Silber. Kans maken? Doe mee aan de prijsvraag.

Wat is GEEN titel van Kerstin Gier?
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Vul de code in
Vul de code in
Delen

17 reacties

 1. Manon de Vries

  Natuurlijk meegedaan aan deze leuke win actie heb het eerste deel al gelezen was echt fantastisch natuurlijk ga ik deel twee ook lezen!

 2. M

  Wanneer eindigd deze actie want het is al een tijdje geleden dat ik meegedaan heb aan deze leuke prijsvraag want zomeren zijn de boeken al verstuurd naar de winnaar en zit ik tevergeefs tewachten

 3. Marit

  De Eindeloos Verliefd serie vond ik echt geweldig. Heb deze boeken al een aantal keer in de winkel zien staan en toen de eerste gekocht. Het is echt heel leuk! Hoop dat ik deze kan winnen!

 4. hannah

  ik wil zo graag winnen!!!
  ik hou van haar boeken en ik heb smaragdgroen wel 6 gelezen
  silber is ook een superleuk boek en ik wacht al superlang op deel 2 en nu is hij er en kan ik hem winnen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *