Winnen: Paper Towns Prijzenpakket

Margo Roth Spiegelman is een grillige puber die gruwt van het vooruitzicht op ‘een studie en een baan en een man en baby’s en al die onzin’. Ze heeft het gevoel dat ze niet in het leven past en verdwijnt op een dag spoorloos, haar buurjongen Quentin in verwarring achterlatend. Hij is smoorverliefd op haar, en als hij in zijn kamer een piepkleine aanwijzing vindt, is hij vastbesloten haar op te sporen – dood of levend.

Paper Towns, de langverwachte nieuwe film naar het boek van John Green, gaat op 30 juli in première. De mysterieuze Margo wordt gespeeld door Cara Delevigne; haar tegenspeler is Nat Wolff.

Vorig jaar was het de zomer van The Fault in our Stars. Zal John Greens nieuwste boekverfilming Paper Towns dit succes evenaren? De trailer belooft alvast veel goeds.

De inzendtermijn voor deze prijsvraag is verlopen. De winnaars hebben het prijzenpakket inmiddels ontvangen.

Delen

6 reacties

  1. Zarina

    Ik vind dit het beste boek van John Green. De film zal vast ook fantastisch worden vooral omdat Natt en Cara de hoofdrol hebben!

  2. Lia Thomassen

    Ik wil graag meedoen met de prijsvraag, maar de pc zegt telkens dat ik de code verkeerd intyp. Ik typ écht keer op keer de juiste code in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *