Actie: Vuur en As

Sterren 4

Zin in een lekker boek voor de kerstvakantie? Tot 13 januari kun je Vuur en As met de speciale YAB-code met korting aanschaffen!

Het Imperium waarin het arme meisje Laia en de soldaat Elias wonen, is keihard. Niemand kan eraan ontsnappen zonder dat met de dood te bekopen. Laia, die al veel familieleden is kwijtgeraakt door de soldaten van het Imperium, krijgt de kans om haar broer te redden. Maar daarvoor moet ze een levensgevaarlijke opdracht accepteren.

Aan de andere kant is daar de stoere soldaat Elias. Hij staat bovenaan de maatschappelijke ladder, maar verafschuwt het Imperium en wil eraan ontsnappen. Het bloedspannende verhaal wordt afwisselend beschreven vanuit de ogen van Laia en van Elias, waardoor je de wereld op verschillende manieren leert kennen. Het boek is zo meeslepend en goed geschreven dat je het niet meer kunt wegleggen als je er eenmaal in begint! Het eerste deel van een trilogie, waarvan de filmrechten al verkocht zijn.
Vuur en As 1 – De heerschappij van de Maskers, Sabaa Tahir. Luitingh-Sijthoff, € 19,99 (14+)

Als lezer van Young Adult Books kun je Vuur en As 1 voor de speciale actieprijs van € 14,99 kopen. Gebruik daarvoor de actiecode: 902-16855 (alleen geldig in de boekhandel tot 13-01-2016).

Delen

4 reacties

 1. Marleen

  Ik was net bij een boekhandel maar met dit bericht kon ik het boek niet met korting kopen. En als ik op de code klik komt er ook niet iets van een barcode ofzo die gescant kan worden. Doet de boekhandel moeilijk, of snap ik de actie verkeerd?

  1. claudia

   Hai Marleen,

   Dat is gek, met de code moet je het boek bij elke boekhandel met korting kunnen kopen. Wil je mij laten weten bij welke boekwinkel je geweest bent? Dan vraag ik bij de uitgever na hoe dit kan.

   Groetjes,
   Claudia

   Redactie Young Adult Books

 2. claudia

  Hai Marleen,

  De kortingscode zou daar gewoon moeten werken, dus ik ben bang dat je net de verkeerde medewerker trof bij de boekwinkel. Ik stuur je via de mail een privébericht, zodat het probleem opgelost kan worden.

  Groetjes,
  Claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *