Recensie: Duizend stukjes van jou

Sterren 5

De ouders van Marguerite Caine zijn wereldberoemde natuurkundige genieën. Hun meest recente ontdekking is er een die de wereld zal veranderen. Ze hebben een apparaatje bedacht – de Vuurvogel – waarmee het mogelijk wordt om de verschillende dimensies in ons multiversum te bezoeken. Elke fantastische wereld die je maar kunt verzinnen, is hierin een werkelijkheid.

Maar dan wordt Marguerite plotseling losgerukt uit haar relatief normale leven. Haar vader wordt vermoord, en Paul, zijn onderzoeksassistent, lijkt erachter te zitten. Paul gaat ervandoor, een andere dimensie in, en Marguerite gaat achter hem aan. Ze volgt Paul door verschillende dimensies, op zoek naar antwoorden over wat er met haar vader gebeurd is. Wat ze vindt, is niet alleen een enorm avontuur, maar ook liefde op een plek waar ze die nooit verwacht had.

Duizend stukjes van jou is een avontuurlijk verhaal dat je in je gektste dromen niet had kunnen verzinnen. De verschillende dimensies die worden beschreven, zijn enorm intrigerend en het boek zit vol mysteries. Dit is het soort boek waarmee je in een stoel gaat zitten en er niet uitkomt tot het uit is. Het is een echte aanrader voor iedereen die houdt van spannende sciencefiction avonturen, met een vleugje romantiek.
Duizend stukjes van jou, Claudia Gray. Harper Collins, € 15,- (15+)

Delen

Over de auteur

Lees meer over Amy in haar paspoort.

Bekijk alle artikelen van Amy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *